Erste kamatlépcső betét

2009.11.05. 20:26

A konstrukció HUF, EUR és USD devizanemben is elérhető. Lényege: ha a futamidő alatt hirtelen szükségünk van a pénzre, a kamat nem veszik el. Leírás itt: Erste kamatlépcső betét. A pénzcentrum.hu oldalon részletes cikket is találunk:

Tenke Gábor, az Erste Bank mikrovállalati igazgatója elmondta: az Erste Kamatlépcső Vállalkozói Betét rugalmas, de ugyanakkor biztonságos megtakarítási forma, amely ideálisan alkalmazkodik a vállalkozások likviditási igényeihez, mivel a betétben elhelyezett összeg a futamidő alatt, az első kamatperiódust követően bármikor kamatveszteség nélkül hozzáférhető. Az új terméket a pénzintézet a forint pénzforgalmi bankszámlával rendelkező vállalkozások, gazdasági társaságok, társadalmi szervezetek, valamint egyéni vállalkozások részére nyújtja.

Az Erste Kamatlépcső Vállalkozói Betét kiemelkedő kamatot kínál a bank már meglévő és új ügyfelei számára egyaránt, akár már 1 millió forint elhelyezése esetén is forgalmi elvárások, tranzakciós feltételek nélkül. A sávos kamatozásnak köszönhetően a betét kamata a 4 hónapos futamidő végén eléri a 18 százalékot (EBKM: 10,9 százalék). Az új betétben történő lekötésre a pénzintézet lehetőséget biztosít akár személyesen az Erste Bank 201 egységből álló fiókhálózatában, a megyeszékhelyeken található Kereskedelmi Centrumokban, vagy akár elektronikus rendszerein (Erste Vállalati NetBank, Erste Electra, Erste Vállalati TeleBank) keresztül is.

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalati.blog.hu/api/trackback/id/tr81503397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása